Paisje Dentare

Ne ofrojme aparatura moderne nga markat me te njohura

Produkte dentare

Ne ofrojme produktet me cilesore ne treg per kliniken tuaj

Sherbime dentare

Instalim të njesive dentare dhe mirëmbajtje e tyre periodike

Miresevini te Eurodenta

EURODENTA sh.p.k. eshte themeluar me 22 korrik 1994, nga Dr. Kujtim Lauka.
Kompania merret me eksport-import me shumice e pakice e materialeve stomatollogjike, paisjeve laboratorike, laboratoreve dentare, lendeve te para dentare si dhe filma radiologjike. Jemi te lumtur qe si pasoje e perkushtimit per tu sherbyer me ndershmeri klienteve tane kemi mundur te sjellim fuqishem ne treg kompanite lider ne Europe dhe bote ne kete industri.

Ne kemi zgjedhur te punojme drejtperdrejt me firma te cilat na kane ofruar te drejta ekskluzive marketingu ne tregun shqiptar. Ne kete menyre ne jemi perpjekur te luftojme konkurencen e pandershme dhe kemi mbrojtur origjinalitetin e produkteve qe tregtojme.

Misioni yne eshte
Te ofrojme cilesine me te mire per ju

NJE HISTORI
SUKSESI

underline
Ne jemi krenare qe bashkepunojme me lideret boterore te produkteve dentare.
Garantojme cilesine dhe kualitetin e markave
video-button

Sherbimet qe ne ofrojme

Instalim te njesive dentare

1 vit garanci per te gjitha paisjet e instaluara

Mirembajtje periodike

Riparimin e njesive (poltrona, kompresore, krahë mekanikë, etj

Implante dentare

Ne ofrojme proteza dhe implante dentare

Rreth Eurodenta

Eksperienca jone ne treg dhe rrezultatet qe kemi arritur na bejne krenare dhe na japin mundesine qe ne tju sherbejme akoma me mire klienteve tane.
26
Vite Eksperience
65
Partnere
15
Cmime te Fituara
2000
Kliente te Kenaqur

Informacione

Zgjidhni kliniken tone per nje sherbim cilesor