Rreth Nesh

Home Rreth nesh

EURODENTA sh.p.k. eshte themeluar me 22 korrik 1994, nga Dr. Kujtim Lauka.
Kompania merret me eksport-import me shumice e pakice e materialeve stomatollogjike, paisjeve laboratorike, laboratoreve dentare, lendeve te para dentare si dhe filma radiologjike. Jemi te lumtur qe si pasoje e perkushtimit per tu sherbyer me ndershmeri klienteve tane kemi mundur te sjellim fuqishem ne treg kompanite lider ne Europe dhe bote ne kete industri.

Ne kemi zgjedhur te punojme drejtperdrejt me firma te cilat na kane ofruar te drejta ekskluzive marketingu ne tregun shqiptar. Ne kete menyre ne jemi perpjekur te luftojme konkurencen e pandershme dhe kemi mbrojtur origjinalitetin e produkteve qe tregtojme.