Pajisje Dentare

Ne ofrojmë aparatura moderne nga markat më të njohura në botë si: Planmeca, NSK, Chirana Medical, Formlabs etj

Produkte dentare

Ne ofrojmë produktet më cilësore në treg për klinikën tuaj

Sherbime dentare

Instalim të njesive dentare dhe mirëmbajtje e tyre periodike

Mirësevini te Eurodenta

EURODENTA sh.p.k. është themeluar më 22 korrik 1994, nga Dr. Kujtim Lauka.
Kompania merret me eksport-import me shumicë e pakicë të materialeve stomatologjike, pajisjeve laboratorike, laboratorëve dentarë, lëndëve të para dentare si dhe filma radiologjikë. Jemi të lumtur që si pasojë e përkushtimit për t'iu shërbyer me ndershmëri klientëve tanë kemi mundur të sjellim fuqishëm në treg kompanitë lider në Europe dhe botë në këtë industri.

Ne kemi zgjedhur të punojmë drejtpërdrejt me firma të cilat na kane ofruar të drejta ekskluzive tregtimi dhe marketingu në tregun shqiptar. Në këtë mënyrë jemi përpjekur të luftojmë konkurencën e pandershme dhe kemi mbrojtur origjinalitetin e produkteve që tregtojmë.

Misioni ynë është
Të ofrojmë cilësinë më të mirë për ju në sektorin dentar. Përkushtimi ndaj dentistrisë është ajo që na motivon tash e 27 vjet!

NJË HISTORI
SUKSESI

underline
Ne jemi krenarë që bashkëpunojme me liderët botërorë të produkteve dentare.
Garantojme cilësinë dhe origjinalitetin e markave që blihen drejtpërdrejt nga ne.
video-button

Shërbimet që ne ofrojmë

Produkte dentare

Ne ofrojmë të gjitha materialet që i nevojiten një klinike ose laboratori për rehabilitimin e gojës së pacientit

Planmeca

Instalim të njësive dentare

1 vit ose më shumë garanci për të gjitha pajisjet e instaluara

Mirëmbajtje periodike

Riparimin e njësive (poltrona, kompresorë, printer 3D, krahë mekanikë, etj

Rreth Eurodenta

Eksperienca jonë në treg dhe rezultatet që kemi arritur na bëjnë krenarë dhe na japin mundësinë që ne t'iu shërbejmë akoma më mirë klientëve tanë.
26
Vite Eksperience
65
Partnerë
15
Cmime te Fituara
2000
Kliente te Kenaqur

Informacione

Zgjidhni depon tonë për produkte me cilësi të garantuar, nga brandet më të mira ndërkombëtare